google-plus
Menu
Hotel Crocus -  Zakopane Zakopane
Wybierz termin
Przyjazd 25 Mar 17'
Wyjazd 26 Mar 17'
Sprawdź dostępność
Zadzwoń+48 (18) 20 26 500

Wyrafinowane smaki

Restauracja

Specjalnością Restauracji Vernus jest mistrzowskie łączenie smaków

Serdecznie zapraszamy do Restauracji Vernus w Zakopanem, gdzie będą Państwo mogli skosztować wyjątkowych kompozycji kulinarnych Naszego Szefa Kuchni Daniela Bzdyka, jak również delektować się wykwintnym śniadaniem z porannego bufetu.

Menu

Nowe Menu, nowe propozycje dań i nowe oferty specjalne w Restauracji Crocus to prawdziwy raj dla smakoszy i wielbicieli kuchni fusion. Nasze propozycje są chęcią spełnienia oczekiwań nawet najbardziej wymagających klientów, dlatego restauracja wybrała rodzaj kuchni, która charakteryzuje się oryginalnością i olbrzymią różnorodnością zarazem.

Zobacz menu

Szef Kuchni

Różnorodność śniadań, bogactwo bufetu i dań dostępnych a la carte zaspokoją nawet najbardziej wyrafinowane gusta naszych Gości.

Szef Kuchni Daniel Bzdyk, czystej krwi Góral spod Giewontu, uczestnik wielu prestiżowych konkursów gastronomicznych w kraju jak i na arenie międzynarodowej, w swoim autorskim menu łączy produkty regionalne z kuchnią świata, tworząc niepowtarzalne doznania smakowe czym wprawia w zachwyt swoich klientów. 

"Zapraszam do Restauracji Crocus, gdzie postaramy się zachwycić smakiem i kompozycją moich dań najwybitniejsze podniebienia. Aby stanąć na wysokości zadania stale podnoszę swoje kwalifikacje, biorąc udział w wielu konkursach kulinarnych w Polsce. Moją wiedzę czerpię pracując z najwybitniejszymi Szefami Kuchni w Polsce. Poszukuję smaku śledząc kuchnię zagraniczną, nowe trendy, produkty z całego świata, które postaram się wdrożyć do mojego menu."

Szef Kuchni Hotelu Crocus **** w Zakopanem Daniel Bzdyk.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij